IMG_0375.JPG
IMG_8934.jpg

DEGUSTACIJE

Fragaria

Degustacija vina u BOUTIQE VINARIJI FRAGARIA uključuju obilazak vinarije (jezici: engleski, njemački). Degustacije se održavaju uz prethodnu najavu preko upita ili E-Maila.

 

Tokom degustacije otkrijte vina vinarije Fragaria i tokom degustacije snaznat ćete više o našoj filozofiji vinogradarstva i vinarstva. Naša se vina proizvode od sorti grožđa koje rastu na pjeskovitom tlu poljane Lukarevina već vijekovima.

 

 

VINARIJA FRAGARIA U POLJANI LUKAREVINA

Krajolik koji okružuje vinariju je poseban užitak jer su okolo sve vinogradi. Vinarija, izgrađena 2014. godine, ali vino se u porodici tradicionalno pravi preko sto godina. I danas se u vinariji pravi limitirana kolicina crvenog vina koje fermentira i sazrijeva na starinski način. 

 

Ovdje se stogidišnje prakse kombinuju sa modernom tehnologijom. Predani tim ljudi neumorno radi na održavanju vinograda i vina kroz brižnu ljubav prema svakom čokotu i svakoj flaši.

 

Upoznajte naš način prerade vina i uživajte u vinu na mjestu gdje se uzgaja i proizvodi.

 

 

DEGUSTACIJA FRAGARIA VINA

 

Isprobajte, otkrijte i uživajte u našim vinima Tamjanjika, Sauvignon Blanc i Cuvee Merlot i Cabernet Sauvignon, kao i limitiranim edicijama Jagode i Cuvea.

 

Prijave za degustaciju se dogovaraju putem maila ili linkom :